maanantai 25. marraskuuta 2013

EXPLO 13!!

Lotta:

Heii taas pitkästä aikaa! Lokakuussa oltiin siis EXPLO 13 -samoajatapahtumassa, joka järjestettiin täällä Riihimäellä. Mentiin omalla porukalla (+ yksi turenkilainen evp-ystävämme) ja nähtiin vanhoja kavereita ja tehtiin joitakin uusia :).

Mentiin siis perjantain Karan koululle ilmoittautumaan mutta paikan päällä sanottiin, että meidän majoitus onkin Pohjolanrinteen koululla, vaikka netissä luki Kara. No ei auttanut muu kuin lähteä talsimaan sinne. Meitä harmitti tosi paljon, koska meidän kaverit majoittuivat Karassa. Polarilla oltiinkin sitten melkein ensimmäisinä ja majoituttiin uskonnon luokkaan sekalaisen joukon kanssa, joka koostui pääasiassa Espoolaisista. :D Perjantaina oli majoittumista sekä illalla exploSPA uimahallissa. Itse olin ainakin päättänyt etten menisi uimaan mutta illan päätteeksi löysin itseni silti altaasta :D

 
Lauantaina sitten herättiin tosi virkeinä noin viiden tunnin yöunien jälkeen... Heräilyn ja aamutoimien jälkeen koittikin Tasku-ohjelmat. Saatiin valita perjantaina jokaisesta taskusta ohjelmia ja me valittiin kaikki paintball ja treffit pimeässä sekä jos halusi pystyi ottamaan laskeutumisen vesitornista ja bag jump. Päivä alkoi siis paintballilla! Oli ihan sairaan kivaa!! Pelattiin kahdessa joukkueessa: Espoo vs. muu Suomi. Välissä käytiin syömässä ja sitten jatkuin Harjulla treffit pimeässä -ohjelmalla. Ja sielläkin oli kivaa, vaikka aluksi vähän jännitettiin. :D Myöhemmin käytiin myös Elävässä Kirjastossa. Ms. Turenki ja julia meni laskeutumiseen, mutta ne pääsi sinne vasta illalla jonotettuaan noin kaksi tuntia. Meidän muiden piti mennä Bag jumpiin mutta koko päivän oli satanut niin ei haluttu kastella itseämme enempää. Klo 22.00 alkoi sitten oikee biletys! ExploPARTY oli siis urheilutalolla. Tanssittiin ja laulettiin ja hypittiin noin kolme tuntia putkeen ja sen jälkeen kyllä tuntui jaloissa ja korvissa ja kurkussa mutta hauskaa oli :D Ennen nukkumaan menoa käytiin vielä kaupungilla Auto Grillillä ja sitten nukkumaan :).
 
 

 Sunnuntaina herättiin taas virkeinä noin viiden tunnin yöunien jälkeen. Tänään luvassa oli urheilutalolla ExploEXPO eli siis partiomessut. Käytiin siellä pyörähtämässä ja sitten mentiin syömään. Ruuan jälkeen kaikki oli jo valmiita lähtemään kotia kohti. :)
 
Explo oli kaikkiaan todella mahtava tapahtuma ja mentäisiin heti uudelleen! Oli tosi kiva, että se oli vain samoajaikäisille niin saatiin olla vain omanikäisten seurassa. Kohua odotellessa.... ;)
 
 

 
Kiitos Explo! :*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti