perjantai 14. kesäkuuta 2013

19.-21.4 Mangustiretki

Lotta:

Hei taas :D Sillon kun alotettiin tää blogi oli kaikilla vähän mielessä se, että tää ei varmaan oikeen onnistu... Ja niinhän siinä sitten kävi! :DD noh parempi super myöhään kuin ei milloinkaan :)

Eli huhtikuussa pidettiin porukalla taas oma retki talolle. Mentiin perjantaina 19.4 noin klo 17 aikaan ja käytiin yhdessä kaupassa ostamassa ruokaa ja sitte mentiin takasin talolle. :)) (en muista kaikki yksityiskohtia koska siitä on niin kauan aikaa xD)  Kun päästiin takas Tiina ja Julia alko tekemään meille ruokaa: HAMPURILAISIA! :) Tiinan ja Julian mahtavista kokkaustaidoista huolimatta niistä pihveistä tuli vähän liian suolasia :P Ilta meniki dataillessa ja mässyttelemässä ja ofc nauttiessa toistemme loistavasta seurasta :DLauantaina herättiin vanhaan tapaa jossain 10 maissa?... Ja päivä meniki tosi löysästi... datailtiin, syötiin, siivottiin ja oltiin :) Illalla kuuden aikaan tuli pieni paniikki... oltiin aamulla huomattu, että wc-paperi oli loppu ja sovittiin, että mennään illalla kauppaan. Noh kuuden aikaan huomattiin, että kas kas tänään on lauantai ja kello on viittä vaille 6.. (henkilökohtaisesti voin sanoo, että hieman meni hermot!!) nooo onneksi SIWA pelastaa ;) lähettiin sitten tiinan kanssa käymään välittäjässä ja sillä aikaa eräiden piti siivota! Arvatkaa siivosivatko? Ei!! No sitten ne passitti Empun siivoomaan :D reilu peli! Sitten lämmitettiin sauna ja käytiin testaamassa meidän partiotalon uutta saunaa ja hyvät löylyt oli, mutta tunnelmaa häritsi erikoinen löytö saunan pukuhuoneesta :DDd ei siitä enempää... Saunomisen jälkeen luvassa oli lettuja nammm! :3 Ja sitten lisää oleskelua ja dataamista aika myöhään... Sunnuntaina sitten herättiin taas myöhään ja syötiin, siivottiin eisiis tehty paljoa. Ja olikin aika mennä kotiin :) Viikonloppu oli tosi kiva! Niinkuin tällä porukalla aina on!! :)) Syksyllä taas uudestaan ;)


Meidän kevät jatku tuosta aika mukavasti :) ja nyt kesä jatkuu aika rauhallisesti: ollaan suunniteltu, että oltais ehkä menty jonain viikonloppuna meidän leiripaikalle Malvalle ottamaan aurinkoa ja syömään ;) Sitten heinäkuussa koittaa meidän kesän kohokohta nimittäin Hämeen partiopiirin suurleiri ILVES 13! Tsekatkaa lisää tietoa tästä!

Hyvää kesää kaikille!! T. Magut <3

4 kommenttia:

 1. kiva blogi mut se kirjotetaan magnusti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://fi.wikipedia.org/wiki/Mangustit

   Oikeesti kirjotetaan siis N ensin ;) mut kiitoos :D

   Poista
 2. ei tasan kirjoteta. ja teidän retket on hieman erilaisia kuin meidän... teillä on aika epäpartiomaisia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe no tota joo meijän retket on aika "vapaamuotosia" lievästi sanottuna :D, mutta kyllä me aina jotain partiomaista yritetään tunkea väliin :D Mutta meijän partio on tällästä ja mun mielestä ainaki partio on niin laaja harrastus, että ei voi määrittää mikä on partiomaista ja mikä ei. Meijän retket on enemmän sitä yhdessä tekemistä partiossa! :) Mutta kiitos kommentista. :)) -Lotta-

   Poista