torstai 11. huhtikuuta 2013

We have arrived!!

No niin heippa hei vaan kaikki! :) Me ollaan siis samoaja ryhmä Mangustit Riihimäen Erätytöistä. Kokoonnutaaan aina (jos keritään) torstaisin meidän partiotalolla. Tää meidän ryhmä perustettiin ööö... 5(?)  vuotta sitten ja "alkuperäiset" jäsenet oli Lotta, Tiina ja Julia (sekä yksi muu). Firosa tuli vuotta myöhemmin ja sitten muu-henkilö lähti toisen vuoden jälkeen ja emppu liittyi sekaiseen sakkiimme. Eli olemme tällä porukalla ollut yhdessä noin 3 vuotta. Ennen tätä olemme jokainen (paitsi emppu) ollut sudenpennuissa ja seikkailijoissa ja monissa muissa ryhmissä pienempänä.

Aloitettiin tää blogi, koska se kuulu meidän toimintasuunnitelmaan. Meijän piti tehä tää jo syksyllä, mutta se vähän jäi :DD Kirjoitellaan siis kokouksistamme ja retkistä ja leireistä ja yleisesti partioelämästä. Voidaan toteuttaa myös toivepostauksia ja jos on kysymyksiä vastaillaan myös niihin :)

 Ryhmäämme kuuluu siis 5 jäsentä ja tässä ekassa postauksessa kerrotaan meistä vähän :))

Lotta


Ikä: 15 (-97)
Partioikä: 8

Moikkaa oon siis Lotta ja olen harrastanut partiota n. 8 vuotta (kuten tuossa lukee..). Partion lisäksi harrastan tanssia ja tykkään valokuvata. Mun perheeseen kuuluu äiti ja isi ja isosisko (joka ei enää asu kotona) ja koirani Bebe (ja siskoni koira Ada, joka asuu siskoni luona). Rakastan ruokaa ja näyttelemistä ja partiota ja tanssia ja perhettäni ja ystäviäni ja kavereitani! :) ... ja paljon muuta. Kirjoitan myös omaa blogiani  One Way :).


TiinaIkä: 15(-16)
Partioikä:9½

Heipparallaaa! Mä oon Tiina ja oon harrastanu partioo 9 ja puol vuotta. Partiossa on kivaa olla leireillä etenkin kesäleirit on parhaita ja tehä kaikkee kivaa!!:D Mun perheeseen kuuluu äiti,iskä, kaksi isosiskoo ja kaksi isoveljee. Mä rakastan kuunnella musiikkia, matkustelua, shoppailua, ruokaa, nukkumista, partioita ja ystäviäni! :)
Julia

Ikä:15(-97) 
Partioikä:7

Moi oon Julia ja oon 15 vuotta ja harrastanu partioo noin 7 vuotta :) Mun perheeseen kuuluu isä, äiti ja kolme siskoo ja koira. Harrastan partion lisäksi kuvista ja pianon soittoa. Tykkään leireistä ja kisoista ja nukkumisesta ja mässäilystä.FirosaIkä: 15 (-98)
Partioikä: 8

Eli oon Firosa & niinku tos jo on nii oon harrastanu partioo 8 vuotta. Partion lisäks harrastan viulun soittoa. Mun perheeseen kuuluu pikkusisko, -veli, äiti, isi & 2 kissaa. Rakastan mun kavereita, musiikkia, syömistä (joo tiiän, kuulostaa lupaavalta :D), nukkumista, ulkoilmaa & partiota! (:

Emppu (Emilia)


Ikä: 15 vuotta
Partioikä: vähän päälle 2 ½ vuotta 

Moikka! Oon siis Emilia ja alotin partion siin kutosluokalla. Firo on mun paras kaveri, mut ollaan tosi tiivis porukka muutenkin Magujen kans. Oon kai sit se porukan blondi, en aina tajuu kaikkee ja muutenki ilmeisesti oon aika villi ja se noloin ja onnistun hajottamaa aina kaiken :D Harrastan partion lisäks satunnaisesti ratsastusta, kitaran soittoa ja joskus jos tulee inspis niin maalausta :) Ja tietysti oon se porukan ei-niin-salanen-nörtti. Tykkään musiikista, mun kavereista, ruuasta, nukkumisesta, historiasta, spontaaniudesta ja oon teen suurkuluttaja. :D

2 kommenttia: